wyszukiwanie zaawansowane
» Polityka prywatności

Kontakt

  • Hurtownia Metamorfozy Żary
    NIP: 973-082-28-19
  • E-mail:sklep@hurtpro.pl
  • Telefon728-827-152
  • Godziny działania sklepucodziennie 9.00 - 18.00, w soboty 9.00 - 15.00

Statystyka

  • Ilość produktów: 82
  • Ilość kategorii: 16
  • Ilość promocji: 53
  • Ilość nowości: 27
  • Aktualnie klientów na stronie: 1
  • Sklep odwiedziło: 18152 klientów
  • Sklep działa od: 07-11-2015

Polityka prywatności

Korzystając ze stron sklepu internetowego www.hurtowniafryzjerska24.pl, akceptujesz zasady naszej polityki prywatności, opisane na tej stronie.

Dane osobowe

W czasie korzystania z naszego sklepu internetowego możesz zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych :
  • w przypadku rozpoczynania subskrybcji naszego newslettera konieczne będzie podanie tylko adresu e-mail,
  • pełne dane będą konieczne w przypadku rejestracji (zakładania konta) w sklepie - konieczne w celu realizacji ewentualnych zamówień, może być także niezbędne w celu skorzystania z niektórych promocji czy rabatów,
  • pełne dane osobowe będziesz musiał(a) podać w przypadku składania zamówienia w naszym sklepie (o ile wcześniej nie zarejestrowałeś własnego konta, w tym przypadku dane do zamówienia zostaną pobrane z tego konta) - będą one niezbędne w celu jego realizacji.
Niepodanie wymaganych danych spowoduje niemożność dokonania czynności, których dotyczyły. Pamiętaj ! Zawsze masz prawo do zmiany swoich danych lub usunięcia z naszej bazy.


Dostępne nam dane osobowe naszych Klientów w żaden sposób nie są udostępniane ani sprzedawane osobom czy firmom trzecim (wyjątkiem są firmy kurierskie - otrzymują dane niezbędne do dostarczenia przesyłki).

Mailing marketingowy

Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości e-mailowych, osobom które zarejestrowały swoje konta w naszym sklepie (punkt ten nie dotyczy pozostałych naszych klientów, składających zamówienia bez rejestracji konta w sklepie). E-mailing może zawierać zarówno informacje bezpośrednio dotyczące działalności naszego sklepu (np. promocje, nowości w ofercie), jak i te z nim nie związane (np. życzenia). Może też zawierać treść przygotowaną przez naszych Partnerów biznesowych.

Pragniemy podkreślić, iż dokładamy wszelkich starań, aby e-mailing nie był dla naszych Klientów uciążliwy, ograniczamy jego objętość i wysyłamy go tylko, gdy to konieczne. Każda taka przesyłka zawiera także specjalny link, umożliwiający rezygnację z dalszego ich otrzymywania bez potrzeby likwidacji zarejestrowanego w sklepie konta.

Newsletter

Część sklepu, odpowiedzialna za rejestrację subskrybcji newslettera i wyrejestrowywanie z niej, jest odpowiednio zabezpieczona, tak aby nie było możliwości nieuprawnionego jej wykorzystania (zapisania/wypisania osoby, która tego nie chce). Każdą taką operację trzeba potwierdzić poprzez uruchomienie przesłanego e-mailem specjalnie zabezpieczonego linku. Dokładamy wszelkich starań, aby nie było możliwości użycia skryptu w innym celu niż to zostało zamierzone.

Odpowiedzialność właściciela sklepu

Nie bierzemy odpowiedzialności za reklamy serwisów i usług, oferowanych przez podmioty trzecie, ewentualnie pojawiające się w naszym serwisie. Przykładamy dużą wagę do ich wiarygodności, ale nie zwalnia to od uważnego ich czytania i ostrożnego korzystania z nich.

Treści i opinie, wyrażane w sklepie przez osoby odwiedzające go, pozostają ich własnością. Nie bierzemy za nie jakiejkolwiek odpowiedzialności, nie identyfikujemy się z nimi. Nie zawsze są one zgodne z naszymi poglądami i opiniami.

Zastrzeżenia

Zastrzegamy sobie prawo do zmian w naszej polityce prywatności. Osoby odwiedzające nasz sklep obowiązuje zawsze aktualnie obowiązująca jej wersja, dostępna na tej stronie.

Klauzula ochrony danych osobowych:

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych informuję, iż:
  1. administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Karol Dyda Hurtownia Fryzjersko-Kosmetyczna  z/s w Żarach, pl. kard. Stefana Wyszyńskiego 1, 68-200 Żary, NIP: 9730822819,
  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu zakupu towaru w Sklepie Internetowym,
  3. posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania,
  4. podanie danych osobowych jest dobrowolne.        

Przejdź do strony głównej
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Reklama_hybrydowe
Przelewy 24
Oprogramowanie sklepu shopgold.pl